تبلیغات
***تبریز طب***

درباره وبلاگ

    این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد.
    مدیر وبلاگ : موسی ظروفی

نویسندگان

جستجو

آمار واطلاعات وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

مشخصات سیستم

کدهای کاربر

كلیات گیاه شناسی

قهوه درختی است كه ارتفاع آن تا هشت متر میرسد دارای ساقه ای استوانه ای شكل و برگهای نوك تیز ، متقابل ، بیضوی و همیشه سبز می باشد . گلهای قهوه برنگ سفید و بطور رگوهی در كنار برگها ظاهر می شود . میوه آن كه به نام قهوه معروف است بشكل تخم مرغی و برنگ سبز بوده كه تدریجا زرد و سپس قرمز می شود . بهترین نوع قهوه ، قهوه عربی است كه بحالت خودرو در حبشه ،‌سودان و مناطق استوائی آفریقا وجود دارد ولی اكنون كشت آندر برزیل ، ونزوئلا ، جزائر آنتیل و دیگر مناطق آمریكای جنوبی مرسوم است .

تركیبات شیمیایی:

در بازار دو نوع قهوه وجود دارد كه بنام قهوه سبز (خام ) و قهوه بو داده معروف است و از نظر تركیب شیمیایی با هم متفاوتند .

در صد گرم قهوه مواد زیرموجود است

آب                      10 گرم

چربی                  8 گرم

مواد قندی            7 گرم

سلولز                  15 گرم

كافئین                  1/5 گرم

البته مقدر كافئین نسبت به نوع آن مختلف است و بین 0/7 درصد تا 1/5 درصد تغییر می كند . هر فنجان قهوه معمولا دارای 80 میلی گرم كافئین می باشد .

البته در قهوه بغیر از كافئین ، آلكالوئیدهای دیگری مانند آدنین ، گزانتین ،‌هایپوگزانتین و گوانین وجود دارد .

قهوه ای كه به مصرف نوشیدن می رسد قهوه بو داده است زیرا قهوه سبز را نمی توان مصرف كرذ

قهوه پس از بودادن عطری مطبوع پیدا می كند وبرنگ قهو ه ای در می آید و تغییرات شیمیایی بسیاری در آن بوجود می آید .

قهوه بو داده را باید در ظروف در بسته نگاهدری كرد زیرا تدریجا رطوبت خود را از دست داده و اكسیذمی شود و بوی مطبوع آن از بین یم رود .

چون قهوه برای مبتلایان به بیماری قلبی و عصبی ضرر درد بنابراین برای اینگونه افراد قهوه بدون كافئین كه بنام Decafinated Coffee معروف است ودر بازار كرده اند كه ضرر آن بیش از قهوه معمولی است زیرا برای رگفتن كافئین از حلال های شیمیایی نظیر دی كلرواتیلن ، تری كلور اتیلن و كلرور اتیلن استفاده می كنند كه مقدری از آن در قهوه می ماند و این مواد سمی و سرطان زا هستند

خواص داروئی:

قهوه از نظرطب قدیم ایران سرد و خشك است و چون جزء دسته آلكالوئیدها می باشد بنابراین باید در مصرف آن احتیاط كرده و فقط آنرا بعنوان دارو مصرف كدن كسانیكه به آن معتاد هستند باید سعی  در ترك آن داشته باشند .

1)قهوه محرك است و هضم را آسان می كند

2)تب بر است مخصوصا تب های نوبه ای را برطرف می كند

3)به بدن نیروی كاذب می دهد

4)سردرد را برطرف می كند

5)مسمومیت های نشای از مصرف الكل زیاد را درمان می كند

6)برای برطرف كردن یرقان مفید است

7)ادرار آور است

8)در درمان سرفه ای كه با بلغم همراه باشد موثر است

9)دردهای عصبی را درمان می كند

10)در درمان سیاه سرفه مفید است

11)ضد عفونی كننده است

12)گرد قهوه برای سوختگی ها مفید است

13)قهوه ضد افسردگی است

14)مقاومت ورزشكاران رازیاد می كند

15)برونشها را باز می كند برای مبتلایان به بیماری آسم مفید است

16)برای برطرف كردن تب یونجه مفید است

17)از كرم خوردگی دندان جلوگیری می كند

مضرات :

-قهوه فشار خون را بالا می برد و آنهائیكه فشار خونشان بالاست باید از نوشیدن قهوه خورددی كنند

2-باعث تحریك و ضعیف شدن قلب می شود

3-باعث بیماری قلبی می شود . تجربه ثابت كرده است كسانیكه قهوه می نشوند احتمال بیمایر قلبی در آنها سه برابر كسانی است كه قهوه نمی خورند .

4-كلسترول خون را افزایش می دهد .

5-زنان باردار به هیچ وجه نباید قهوه مصرف كننذ زیرا باعث عوارض خطرناك برای كودك می شود

6-خوردن قهوه در خانم ها ممكن است باعث كیست در سینه شود

7-ایجاد سردرد می كند

8-قهوه بیخوابی می آورد

9-ممكن است باعث حركات غیر دری عضلانی شود

10-ایجاد ناراحتی های روده ای و معده ای می كند

11-لرزش و رعشه می آورد

12-سوء هاضمه می آورد

13-دربرخی مصرف زیاد تولید اسهال می كند

14-باعث تضعیف قوای جنسی می شود .